Início » Tests » Tre skillnader har smugit sig in i dessa bilder. Du måste hitta dem på mindre än 60 sekunder!

Tre skillnader har smugit sig in i dessa bilder. Du måste hitta dem på mindre än 60 sekunder!

Är du tillräckligt uppmärksam för att se skillnaderna mellan dessa två bilder?

I detta observationstest ställs du inför två bilder som vid första anblicken verkar vara identiska. Det finns dock tre subtila skillnader mellan dem. Din uppgift, om du accepterar den, är att hitta dem genom att vara uppmärksam och koncentrerad. Detta test är ett utmärkt sätt att fördriva tiden och underhålla sig själv.

Vad är syftet med detta test?

Denna observationsutmaning kan skärpa din visuella och analytiska förmåga. Du kommer också att utveckla din förmåga att upptäcka detaljer och fokusera på specifika uppgifter. Dessa färdigheter är nödvändiga och oumbärliga i vardagen. Är du redo att anta utmaningen och hitta de tre skillnaderna? Sätt din observationsförmåga på prov och ha lite kul.

© Lunagroup

 

Hur hittar du skillnaderna?

För att klara detta test måste du vara uppmärksam på även de minsta detaljerna. Du måste analysera varje del av bilden, varje objekt som finns med och hur elementen är arrangerade. Tålamod är en viktig egenskap för att lyckas, eftersom skillnaderna är ganska svåra att se och upptäcka. Var noggrann i din observation och förbise inte någon detalj, för det är oftast där du minst anar det som skillnaderna döljs. Observera att detta test är tidsstyrt, så du har bara 60 sekunder på dig att upptäcka de tre skillnaderna.

Les også  Kan du hitta de 6 subtila skillnaderna mellan dessa två bilder på mindre än 30 sekunder?

Lösning

De 60 sekunderna är slut, har du hittat de tre skillnaderna? Om ja, grattis! Om inte, oroa dig inte, vi ger dig svaret i bilder. Utmaningen var inte så svår och alla kunde vara med!

© Lunagroup

 

Dalia Wallin
Skrevet av : Dalia Wallin