Início » Astrologi » Astrologiska förutsägelser för den 13 september: Tarotdragningen förutspår din dag

Astrologiska förutsägelser för den 13 september: Tarotdragningen förutspår din dag

Hej alla, Måndagen den 13 september har jag nöjet att presentera de astrologiska prognoserna från vår tarotläsning. Tarot är ett kraftfullt divinatoriskt verktyg som gör det möjligt för oss att utforska de energier som cirkulerar runt oss och påverkar våra liv. Genom tarotens symboler och arkanor kan vi känna de universella vibrationerna och därmed förutse dagens allmänna trender. Dagens dragning visar en stark närvaro av kort som associeras med elementen Vatten och Jord. Dessa framkallar energier av mottaglighet och mildhet, såväl som stabilitet och pragmatism. Dagens influenser kommer därför förmodligen att präglas av känslor och intuition, liksom av ett behov av säkerhet och konkret handling. Tarot ger oss alltså en glimt av dagens stora teman. Det är inte en exakt och ofelbar vetenskap, utan snarare ett sätt att få kontakt med universum och dess ofta subtila budskap. Det är upp till var och en av oss att tolka denna information utifrån vår egen personliga situation, och att använda den som en guide för att hjälpa oss att navigera mer lugnt genom livets strömmar. Vi ska nu ta en närmare titt på dessa prognoser och se hur dessa energier manifesterar sig i våra olika livsområden: kärlek, arbete, hälsa… Spänn fast säkerhetsbältena och bege er mot stjärnorna!

Les også  Upptäck Stenbockens bästa egenskaper!

Väduren: Översteprästinnan

Översteprästinnan stärker din intuition och uppmuntrar introspektion. Försumma inte dina drömmar och aningar idag, de kan leda dig i rätt riktning.

Oxen: Påven

Dagen kommer att präglas av påvens närvaro. Detta är den perfekta tiden att söka kloka råd och kanske till och med mentor för någon nära dig.

Tvillingarna: Den älskande

Älskaren indikerar att relationer är i rampljuset idag. Viktiga beslut kan behöva fattas, så lyssna på ditt hjärta.

Cancer: Eremiten

Idag inbjuder eremiten dig att reflektera och vara ensam. Ta dig tid att dra dig tillbaka lite för att bättre förstå dina behov och önskningar.

Lejonet: Lyckohjulet

Lyckohjulet är i spel idag. Förvänta dig plötsliga förändringar. Förbli flexibel och öppen för nya möjligheter.

Jungfrun: Rättvisa

Rättvisekortet dominerar idag, vilket indikerar att de beslut som fattas kommer att vara rättvisa och balanserade. Se till att du agerar med integritet och ärlighet.

Les også  Vad har hösten 2023 i beredskap för Väduren?

Vågen: Stridsvagnen

Med The Chariot i förgrunden kommer idag att bli en dag av handling. Tryck dig framåt och var inte rädd för att ta tyglarna.

Skorpionen: Djävulen

Djävulen dyker upp idag och inbjuder dig att erkänna och konfrontera dina rädslor eller missbruk. Det här är dags att släppa det som inte längre tjänar dig.

Skytten: Stjärnan

Stjärnan är med dig idag och ger hopp och inspiration. Fortsätt att sikta högt, dina drömmar är inom räckhåll.

Stenbocken: Världen

Världen är dagens kort och symboliserar kulmen på en cykel. Förvänta dig en känsla av prestation och uppfyllelse.

Vattumannen: Bedömning

Bedömning är i spel idag. Det är dags för en nystart. Frigör dig från det gamla för att göra plats för det nya.

Fiskarna: Månen

Månen lyser starkt för dig idag och lyfter fram din drömmande och intuitiva sida. Lita på dina instinkter och låt din intuition vägleda dig.

Dalia Wallin
Skrevet av : Dalia Wallin