Início » Tests » Visuellt pussel: Kan du hitta den saknade biten i kuben?

Visuellt pussel: Kan du hitta den saknade biten i kuben?

Testa din intelligens och analytiska förmåga med detta utmanande pussel.

Dagens test kommer att sätta din observations- och slutledningsförmåga på prov. Du kommer säkert att ha roligt när du försöker hitta den saknade delen för att komplettera bilden. God koncentration och synskärpa krävs för att lösa detta pussel.

Presentation av pusslet: hitta den saknade biten

Visuella pussel är ett bra sätt att testa kvaliteten på din syn. Att lösa denna typ av pussel bekräftar att du är en skarp observatör med ett anmärkningsvärt sinne för analys. Detta pussel är också perfekt för att skärpa ditt sinne, koppla av och minska stress.

Dagens utmaning ger dig ett pussel med en saknad form i mitten. Du erbjuds ett antal former som kan passa. Ditt mål är att välja den bit som passar över den saknade delen för att slutföra bilden.

Les også  Visuellt test: Hitta värdet på varje papegoja på mindre än 60 sekunder!
© Lunagroup

 

Det finns ingen tidsbegränsning för detta pussel. Du kan alltså fundera på lösningen så länge du vill. Men om du löser pusslet snabbt kommer det att visa att du har en överlägsen förmåga.

Tips för att hjälpa dig

Vid första anblicken verkar detta pussel svårt på grund av bildens komplexitet. Dessutom verkar formen som ska fyllas i lägga till ett extra lager av svårigheter. För att lyckas med den här utmaningen måste du använda din visuella förmåga och iakttagelseförmåga.

Ta dig tid att titta noga på bilden och den form du ska fylla i innan du gör ditt val. Om det hjälper kan du också sätta dig på en lugn plats. Kom ihåg att eliminera alla källor till agitation eller distraktion som kan komma i vägen.

Les også  Personlighetstest: Hur ambitiös är du? Gör testet och ta reda på det!

Svaret på pusslet: hitta den saknade biten

Har du lyckats hitta den saknade biten för att slutföra bilden? I så fall gratulerar vi dig. Det visar att du är mycket bra på visuella testspel och att du är en noggrann person som verkligen bryr sig om detaljer. Tveka inte att testa dina visuella och kognitiva förmågor genom att försöka lösa andra tester.

Här är svaret på denna visuella gåta. Om du tittar noga på bilden kan du se att den saknade delen som kan göra bilden komplett är del nummer 4.

© Lunagroup

 

Om du misslyckades ska du inte bli avskräckt. Det var inte lätt att hitta rätt saknad bit. Det här pusslet kan ha varit för svårt för dig eller så har du saknat koncentration. För att vänja dig vid den här typen av test kan du ta dig an andra enklare utmaningar. Du kan också bjuda in dina vänner, familj eller kollegor att anta utmaningen för en trevlig stund.

Dalia Wallin
Skrevet av : Dalia Wallin