Início » Tester » Du har 30 sekunder på dig att hitta de 3 flaskorna utan kork i bilden.

Du har 30 sekunder på dig att hitta de 3 flaskorna utan kork i bilden.

Tycker du inte att det är dags för dig att ta en paus i några minuter? Just det, vi har en litet visuellt test att erbjuda dig. Du kommer inte bara att kunna slappna av, utan du kommer också att kunna förbättra din visuella förmåga. Gör det bekvämt för dig och börja så snart du känner dig redo.

Vad innebär detta visuella test?

För att testa dina visuella färdigheter ska vi visa dig en sekvens av bilder. I denna sekvens kommer det att finnas massor av rader med flaskor. Bland alla dessa flaskor finns det 3 utan korkar.

Som du ser är ditt mål att hitta de tre flaskorna i fråga. Allt du behöver göra för att göra detta är att 30 sekunder. Men om du verkligen kämpar kan du lägga till ytterligare 30 sekunder. För att lyckas måste du vara koncentrerad under hela testet.

Les også  Om du lyckas med denna intellektuella utmaning är du ett geni!

Teodora

Varför göra ett visuellt test?

Ett visuellt test online kan vara roligt och erbjuda fängslande visuella utmaningar som testar vår perceptuella förmåga och utmanar oss att se saker i ett nytt ljus. Oavsett om det handlar om att lösa optiska illusioner, visuella pussel eller delta i tävlingsinriktade spelDessa tester erbjuder en underhållande upplevelse genom att stimulera våra sinnen och låta oss mäta oss med andra spelare på ett vänskapligt sätt.

Din tid är ute. Tiden har kommit för att sluta.

Först av allt, vill vi gratulera alla som såg flaskorna på 30 sekunder. Era visuella färdigheter är verkligen imponerande. För det andra vill vi också gratulera de personer som lyckades hitta flaskorna på 60 sekunder, ni har gjort ett fantastiskt jobb. För de av er som inte klarade testet, oroa er inte, vi ska hjälpa er. Den första flaskan finns på den andra raden. Det är den tredje flaskan från vänster. Den andra finns på samma rad, 9:e flaskan från höger. Den sista finns på den näst sista raden till höger. För att hjälpa dig, här är lösningen i bilder.

Les også  Kan du hitta 3 skillnader i den här bilden på mindre än 15 sekunder?

©Teodora

Vi hoppas att du har uppskattat detta test. Mest av allt, tveka inte att dela det med dina vänner på dina sociala nätverk.

Petter Nyström
Skrevet av : Petter Nyström
Petter Nyström har vært nettredaktør i mange år og er en mester i alle nettkoder. Han gir deg sine oppdagelser, sine favoritter og til og med små informasjonsbiter. Så hold øynene åpne og følg ham!