Início » Tester » Skulle du kunna lösa denna matematiska utmaning på under 30 sekunder?

Skulle du kunna lösa denna matematiska utmaning på under 30 sekunder?

Det här är ett test som avgör hur snabbt du kan lösa följande frågor. matematiska pussel. Goda kunskaper i matematik och aritmetik skulle vara till din fördel. Om du kan lösa den på mindre än 30 sekunder är du ett geni. Klarar du utmaningen?

Du kommer att hitta under en bild innehåller mössor och hattar i olika färger och former. Var och en har ett värde. Att känna till deras värde utifrån de givna ekvationerna är syftet med detta pussel. Om du har goda kunskaper om att lösa linjära system kommer du att tycka att det här är en barnlek. Men låt oss se om du kan hitta rätt svar genom att mindre än 30 sekunder.

Teodora

Svar: Här är de värden som representeras av varje hatt i utmaningen

För att hitta resultatet av pusslet kan du läsa följande demonstration :

Les også  Testa din observationsförmåga i detta spel med ekorrar som gömmer sig i träden.

4 x 9 = 36

4 + 6 = 10

3 x (9 + 9) = 54.

Lösningen på uppgiften är alltså : 3 + ((4 + 9) x 6) = 81.

Hittade du samma värden?

Om du hittade rätt svar på mindre än 30 sekunder är det bara att gratulera! Detta är ett svårt IQ-test. I genomsnitt, endast 20% av Internetanvändarna godkänt.

Teodora

Om det tar längre tid för dig att lösa uppgiften behöver det inte betyda att du är dum. Varför inte försöka lösa en annan gåta?

Om du gillade det här testet, glöm inte att dela det med dina vänner så att de i sin tur kan bestämma sin intelligensnivå.

Petter Nyström
Skrevet av : Petter Nyström
Petter Nyström har vært nettredaktør i mange år og er en mester i alle nettkoder. Han gir deg sine oppdagelser, sine favoritter og til og med små informasjonsbiter. Så hold øynene åpne og følg ham!