Início » Horoskop » Tarothoroskop för veckan den 28 augusti: Tecken för tecken

Tarothoroskop för veckan den 28 augusti: Tecken för tecken

Välkommen till en ny titt på veckan den 28 augusti till den 3 september genom den urgamla tarotkonsten. Tarot, med sina livfulla symboler och kraftfulla arketyper, är ett ovärderligt verktyg som gör det möjligt för oss att förstå de universella energierna och de influenser som kommer att spela en viktig roll i våra liv under den här veckan.

Tarot fungerar som en karta över universum och hjälper oss att navigera i dess mystiska strömmar så att vi kan anpassa vårt väsen till de krafter som är i spel. Inspirerad av den urgamla visdomen inom esoterik och symbolism, lovar denna veckas tarotläsning att ge användbara avslöjanden och vägledning. Under de närmaste dagarna måste vi vara mycket uppmärksamma på de meddelanden som korten presenterar, eftersom de kommer att sätta den energiska bakgrunden för veckan.

Tarot kommer att ge oss en glimt av potentiella utmaningar, möjligheter till utveckling och astrala influenser som kan påverka olika områden i våra liv: kärlek, arbete, andlighet, personlig utveckling och så vidare. Kom ihåg att tarot inte är ett definitivt förutsägelseverktyg, utan snarare en andlig och psykologisk guide. Den belyser vad som är möjligt och lyfter fram den ockulta dynamik som kan forma vår nutid och vår framtid.

Med dessa förutsägelser, ta det som resonerar med dig, lämna det som inte gör det åt sidan och gå framåt med visdom, mod och förtroende in i denna nya vecka.

Les også  Dagens horoskop : Exceptionell tur för tre astrologiska tecken

Väduren: Lyckohjulet

Den kommande veckan för Väduren är under inflytande av Lyckohjulet. Detta kort indikerar att viktiga förändringar är på gång, så förvänta dig en vecka full av rörelse och möjligheter. Dessa förändringar kan verka plötsliga för dig, men de kommer att vägleda dig mot en betydande utveckling. Välkommen det oväntade och se det som en möjlighet att växa.

Oxen: Stridsvagnen

För Oxen är det Stridsvagnen som gäller den här veckan. Detta kort ekar beslutsamhet, mod och viljan att gå framåt, även inför hinder. Du kan befinna dig i situationer där din styrka och beslutsamhet kommer att sättas på prov, men kom ihåg att du har kontroll över ditt öde.

Tvillingarna: Foolen

Geminians kommer att vägledas den här veckan av The Fool. Ett kort som inbjuder till våghalsighet, utforskning och en viss hänsynslöshet. Den här veckan kan vara den perfekta tiden att ta beräknade risker och omfamna nya äventyr. Det är viktigt att förbli öppensinnad och naturligt nyfiken.

Kräfta: Temperament

Temperament är det vägledande kortet för cancer denna vecka. Det är en vecka som kommer att kräva balans, tålamod och harmoni. Det är viktigt att ta sig tid att reflektera över de beslut du behöver fatta och att hitta en balans mellan dina önskningar och dina skyldigheter.

Les også  Din astrologiska guide för den 26 augusti genom tarot

Lejon: Kejsaren

För Lejonet dominerar Kejsaren den här veckan. Du känner dig i kontroll över händelser och har en stor förmåga att fatta sunda beslut. Den här veckan kommer att vara idealisk för att hävda din auktoritet och visa din förmåga att leda.

Jungfrun: Eremiten

Jungfrur kommer att vägledas den här veckan av eremiten. Det är en vecka som bidrar till introspektion, meditation och sökandet efter den djupare innebörden av saker. Tiden har kommit för dig att ta en paus, reflektera över dina mål och lyssna på din intuition.

Vågen: Världen

Världen är det kort som påverkar Librans den här veckan. Det symboliserar prestation, framgång och prestation. Det kan betyda att du är på väg att avsluta en viktig cykel i ditt liv. Tveka inte att fira dina framgångar och omfamna nya möjligheter.

Skorpionen: Månen

För skorpioner är månen ett trumfkort. Den här veckan kan du konfronteras med dina rädslor eller bekymmer. Ignorera dem inte, de är där för att visa dig vad som behöver läkas inom dig. Det är dags att lyssna på din intuition och utforska ditt undermedvetna.

Les også  De 3 tecknen med de bästa astrologiska förutsägelserna för 27 augusti 2023!

Skytten: Stjärnan

Stjärnan är det kort som kommer att påverka Skyttar den här veckan. Detta kort inspirerar hopp, självförtroende och tro på framtiden. Var positiv och förbli självsäker även om saker inte går enligt planen. Din optimism kommer att vara ditt bästa vapen.

Stenbock : Djävulen

Stenbockar kommer att påverkas av Djävulen den här veckan. Detta kort talar om frestelse, besatthet eller beroende. Du kan ställas inför utmaningar eller tvångstankar som hindrar dina framsteg. Ignorera inte dessa hinder, de är där för att övervinnas.

Vattumannen: Rättvisa

Rättvisa är kortet som kommer att vägleda Vattumannen den här veckan. Du kan befinna dig i en situation där du måste fatta ett viktigt beslut eller möta konsekvenserna av dina tidigare handlingar. Det är viktigt att agera med integritet och söka balans i alla situationer.

Fiskarna: Påven

För Fiskarna är det påven som dominerar den här veckan. Detta kort talar om visdom, utbildning och välvilliga råd. Du kan behöva råd eller bli uppmanad att ge det. Glöm inte värdet av att dela med dig.

Dalia Wallin
Skrevet av : Dalia Wallin