Início » Astrologi » Upptäck ditt Tarot Master Card för den 28 augusti 2023

Upptäck ditt Tarot Master Card för den 28 augusti 2023

Idag samlas vi för att upptäcka de astrologiska förutsägelserna för den 28 augusti som avslöjas av tarotkorten. Tarot, ett gammalt och mystiskt spådomsverktyg, kastar ljus över de osynliga krafter som påverkar vårt dagliga liv.

Det är inte en exakt vetenskap, utan snarare en återspegling av universell energi, som vägleder dem som försöker förstå livets komplexitet. Enligt vår senaste lottning kommer den 28 augusti att bli en dag av stor omvandling och ett behov av personlig omvärdering.

Det är en dag för självgranskning, introspektion och transformation. Korten indikerar också ett starkt inflytande av energier relaterade till kärlek och interpersonella relationer. Tarotkorten avslöjar ett stort inflytande av kreativitet och inspiration. För att förstå dessa förutsägelser måste vi förstå hur tarot fungerar. Varje tarotkort framkallar ett visst antal potentiella energier eller situationer.

Genom att dra korten i en viss ordning och tolka dem i samband med de andra korten som dras, kan vi läsa deras berättelse och tolka de förutsägelser de avslöjar för oss. På detta sätt, som en fyr i natten, guidar tarot oss genom ödets tumultartade strömmar och erbjuder oss ett unikt perspektiv på framtida utmaningar och möjligheter.

Les også  Vad har hösten 2023 i beredskap för Väduren?

Den här 28 augusti ska vi uppmärksamma dessa influenser och se hur vi kan använda denna kunskap för att navigera i våra liv på ett mer effektivt sätt.

Väduren: Tornet

28 augusti för Väduren kommer att styras av Tower-kortet. Detta kort indikerar en stor omvandling, kanske plötslig och oväntad. Var inte rädd för förändring, eftersom det kan leda till personlig förnyelse och ett nytt perspektiv på livet.

Oxen: Stridsvagnen

Oxen har dragit kortet Vagn. Detta kort betyder en impuls mot rörelse, framsteg och kreativitet. Använd denna energi för att gå vidare med dina projekt, oavsett vad de kan vara.

Tvillingarna: Älskaren

För Gemini påverkas 28 augusti av Lovers-kortet. Det här är en dag att fokusera på kärlek och interpersonella relationer. Var öppen för att dela känslor och djup anslutning.

Les også  27 augusti, upptäck ditt huvudkort i denna tarotläsning

Cancer: Stjärnan

Kräftan har dragit kortet Stjärnan. Detta kort indikerar en dag av inspiration, kreativitet och hopp. Förbli optimistisk, eftersom den universella energin verkar vara till din fördel.

Lejonet: Kraften

För Lejon kommer den 28 augusti att påverkas av kortet Styrka. Detta kort indikerar en dag med auktoritet, kontroll och makt. Använd denna energi för att hävda dig själv och sträva efter dina mål.

Jungfru: Hjulet av förmögenhet

För Virgos kommer 28 augusti att markeras av Fortune Wheel-kortet. Detta innebär en dag med tur, öde och cykler. Förbli öppen för de överraskningar som universum kan erbjuda dig.

Vågen: Världen

För libraner påverkas den 28 augusti av världskortet. Detta kort indikerar en dag av prestation, integration och slutförande. Det här är en tid att fira dina prestationer.

Skorpionen: Djävulen

För Scorpios kommer 28 augusti att styras av Devil-kortet. Detta kort betyder en dag med frestelse, önskan och anknytning. Var vaksam och låt inte dina önskningar styra din dag.

Les også  De 3 stjärntecken som står inför en svår dag den 8 september 2023

Skytten: Bedömning

För skyttar markeras den 28 augusti av domkortet. Detta indikerar en dag med uppvaknande, förnyelse och självutvärdering. Ta dig tid att titta på dig själv ärligt och gör justeringar om det behövs.

Stenbocken : Påven

För Stenbockar styrs 28 augusti av Pope-kortet. Detta kort indikerar en dag med visdom, andlighet och undervisning. Dela din visdom med andra och försök att lära dig nya saker.

Vattumannen: Kejsaren

För Vattumannen påverkas den 28 augusti av kejsarkortet. Detta kort indikerar en dag med auktoritet, struktur och makt. Använd denna energi för att ge form åt dina idéer och projekt.

Fiskarna: Månen

Slutligen, för Fiskarna markeras den 28 augusti av månkortet. Detta kort betyder en dag med intuition, drömmar och mysterium. Följ din intuition och var redo att kasta dig ut i det okända.

 

Rebecca Fransson
Skrevet av : Rebecca Fransson