Início » Tests » Skillnadsspel: I dessa två till synes identiska bilder har tre subtila skillnader smugit sig in!

Skillnadsspel: I dessa två till synes identiska bilder har tre subtila skillnader smugit sig in!

Det tar den starkaste 30 sekunder att klara detta mycket enkla test. Hur många sekunder behöver du?

Välkommen till denna spännande visuella utmaning där du måste använda hela din observationsförmåga. Du måste hitta tre skillnader mellan de två till synes identiska bilderna – dina ögon är ditt enda vapen. Båda bilderna visar en söt liten pojke som målar. Men låt dig inte luras av att de ser likadana ut, för det finns små detaljer som skiljer bilderna åt. Klarar du utmaningen? Sätt dig själv på prov och upptäck de dolda variationerna mellan dessa två scener.

Ett enkelt visuellt test

Denna visuella utmaning är utformad för att testa din förmåga att upptäcka skillnaderna. De två illustrationerna är nästan identiska, men tre små element har noggrant integrerats för att skapa en subtil variation. Ditt mål är att upptäcka dessa subtila förändringar. Det är viktigt att hålla ett öga på detaljerna i varje bild. Skillnader kan vara dolda i färger, former, linjer eller placeringar av element. Var uppmärksam på varje detalj och titta noga på de två illustrationerna för att upptäcka eventuella skillnader.

Les også  Mattegåta: Bara ett geni kan hitta lösningen på 30 sekunder!
© Lunagroup

 

Hur löser man denna visuella utmaning?

Här är några tips som hjälper dig att hitta de tre skillnaderna mellan de två bilderna. Var noggrann i ditt sökande och ta dig tid att undersöka varje detalj i de två bilderna. Undersök varje del av bilden, uppifrån och ner, från vänster till höger. Var uppmärksam på färger, former och mönster. Detta är våra värdefulla tips. Nu kan du börja leta efter skillnaderna.

Lösning

De tre skillnaderna var subtilt dolda. Om du har hittat dem, grattis! Du har ett örnöga.

Om du inte har lyckats hitta dem, här är lösningen i bilder:

© Lunagroup

 

 

Dalia Wallin
Skrevet av : Dalia Wallin