Início » Tester » Mattegåta: Visa vilket mattegeni du är genom att hitta det saknade talet!

Mattegåta: Visa vilket mattegeni du är genom att hitta det saknade talet!

Detta mattepussel är ett utmärkt sätt att stimulera din hjärna och hålla den aktiv.

Dagens matteprov är utformat för att hålla din hjärna aktiv och frisk. Om du lyckas lösa denna utmaning på ganska kort tid kan du betrakta dig själv som en person med god analytisk förmåga. För att lösa detta matematiska pussel behöver du lite kreativitet, lite logik och några grundläggande matematiska färdigheter.

Presentation av den matematiska utmaningen

Genom att lösa matematiska problem tränar du din hjärna mentalt, vilket kan hjälpa den att utvecklas ytterligare. Faktum är att dina synapser stärks genom att du arbetar med matematiska problem. Om du lyckas lösa den här typen av problem kommer du dessutom att känna en viss tillfredsställelse.

© Lunagroup

 

Dagens utmaning ger dig en serie siffror, inklusive 32, 45, 60 och 77. Ditt uppdrag är att hitta det saknade talet för att slutföra sekvensen. Denna sekvens av siffror är utformad för att testa din intellektuella kapacitet.

Les også  Avslöja din mognadsnivå med detta ganska speciella personlighetstest!

Svar på det matematiska pusslet

Har du lyckats hitta det saknade talet så snabbt som möjligt? Grattis, du är någon med en extraordinär IQ.

Om du inte har lyckats hitta det saknade talet för att slutföra sekvensen, här är det rätta svaret. Det är en klassisk gåta utan fällor. För att hitta rätt svar måste du beräkna skillnaderna mellan de två på varandra följande talen: 32 + 13 = 45, 45 + 15 = 60, 60 + 17 = 77. Varje gång ökar siffrorna med 2. För att hitta det saknade talet måste du alltså addera 77 till 19, vilket ger: 77 + 19 = 96.

© Lunagroup

 

Om du gillar detta test, tveka inte att dela det på dina sociala nätverk. På så sätt kan dina vänner också njuta av det.

Mattegåta: Visa vilket mattegeni du är genom att hitta det saknade talet!

Dagens matteprov är utformat för att hålla din hjärna aktiv och frisk. Om du lyckas lösa denna utmaning på ganska kort tid kan du betrakta dig själv som en person med god analytisk förmåga. För att lösa detta matematiska pussel behöver du lite kreativitet , lite logik och några grundläggande matematiska färdigheter .

Presentation av den matematiska utmaningen

Genom att lösa matematiska problem tränar du din hjärna mentalt, vilket kan hjälpa den att utvecklas ytterligare. Faktum är att dina synapser stärks genom att du arbetar med matematiska problem. Caption id=”attachment_7570″ align=”aligncenter” width=”2560″]© Lunagroup[/caption] I dagens utmaning får du en serie siffror, bland annat 32, 45, 60 och 77. Din uppgift är att hitta det saknade talet för att slutföra sekvensen. Denna sekvens av siffror är utformad för att testa din intellektuella kapacitet.

Les også  Du har 30 sekunder på dig att hitta de 3 flaskorna utan kork i bilden.

Svar på det matematiska pusslet

Har du lyckats hitta det saknade talet så snabbt som möjligt? Om du inte har lyckats hitta det saknade talet för att slutföra sekvensen, här är det rätta svaret . Det är en klassisk gåta utan fällor. För att hitta rätt svar måste du beräkna skillnaderna mellan de två på varandra följande talen: 32 + 13 = 45, 45 + 15 = 60, 60 + 17 = 77. Varje gång ökar siffrorna med 2. För att hitta det saknade talet måste du alltså addera 77 till 19, vilket ger: 77 + 19 = 96.

© Lunagroup
Om du gillar detta test får du gärna dela det på dina sociala nätverk . På så sätt kan dina vänner också njuta av det.

Rebecca Fransson
Skrevet av : Rebecca Fransson