Início » Tests » Visuellt test: Hitta korset som är gömt i bilden på under 30 sekunder!

Visuellt test: Hitta korset som är gömt i bilden på under 30 sekunder!

Denna enkla visuella utmaning är perfekt för att fördriva tiden. Allt du behöver göra är att hitta ett kors i den här bilden.

I denna bild som består av flera former i alla färger är ditt uppdrag att hitta ett dolt kors. Detta test av visuell perception kommer att testa din förmåga att upptäcka former i komplexa mönster. Korset är gömt någonstans, och du kommer att behöva mycket observation och koncentration för att hitta det. Klarar du utmaningen? Sätt dina ögon på prov och försök hitta korset på under 30 sekunder.

Hur hittar du korset?

Nyckeln till att lyckas med denna utmaning ligger i din iakttagelseförmåga. Titta noga på varje form i bilden och försök hitta en konfiguration som bildar ett kors. Tänk på att korset kan placeras var som helst och att det kan vara hur stort som helst. Det kan placeras horisontellt eller vertikalt.

© Lunagroup

 

Håll fokus och undvik distraktioner. Ha tålamod och ta dig tid att granska varje detalj i bilden. Som en ledtråd är korset subtilt utspritt över hela designen, så tveka inte att zooma in för att hjälpa dig. Tveka inte att öppna bilden i en ny flik om du behöver det.

Les også  Mattegåta: Bara ett geni kan hitta lösningen på 30 sekunder!

Lösning

Korset var inte lätt att hitta, så här är svaret i bilder för dem som inte kunde hitta det.

© Lunagroup

 

Om du har hittat den, grattis! Du har ett skarpt öga. Tveka inte att dela med dig av din framgång till andra och bjud in dina vänner att delta i utmaningen. Du kan också fortsätta att utveckla din observationssinne i andra spännande visuella utmaningar som vi regelbundet erbjuder på webbplatsen.

 

 

Dalia Wallin
Skrevet av : Dalia Wallin