Início » Tester » Om du lyckas med denna intellektuella utmaning är du ett geni!

Om du lyckas med denna intellektuella utmaning är du ett geni!

Endast de med ett skruvat sinne och en ovanlig känsla för analys kunde slutföra denna hjärnutmaning. Just det, ja, det här IQ-testet Begäran En hög nivå av observation, analys och fantasi. Tror du att du klarar det? Var försiktig, du måste också kunna tänka snabbt för att klara den här utmaningen på rekordtid!

Visuellt test: ”Vilket av följande svar är korrekt?

Följande bild består av 9 rutnät som vart och ett innehåller 3 till 4 blå, gula eller gröna rutor. Endast det rutnät som borde ligga på 6:e plats saknas. Din uppgift är att gissa vilken av de 4 rutorna A, B, C och D som ska ta denna plats. För att klara detta visuella test, måste du använda logik och urskiljningsförmåga. Klarar du av uppgiften? Det är upp till er! Vi önskar er lycka till!

Les også  Avslöja din mognadsnivå med detta ganska speciella personlighetstest!

Teodora

Observationstest: Det rätta svaret

OM du lyckades lösa dagens test, gör det dig till en intelligent person med oöverträffad logik och fantasi. Om inte, betyder det bara att du behöver förbättra din observations- och analysförmåga. Lyckligtvis kan du öka din kognitiva prestationsförmåga genom att lösa IQ-tester. Och du kan hitta dem på vår webbplats, så tveka inte att besöka den. Vi hoppas att du är redo för fler IQ-utmaningar!

Lösningen

Hitta det rätta svaret, Här är logiken du var tvungen att följa: Varje rutnät i bilden har sin egen reflektion, förutom den i mitten, som är unik. Denna reflektion är placerad diagonalt mittemot den i bilden. Enligt denna logik är reflektionen av rutnät 1 rutnät 9, reflektionen av rutnät 2 rutnät 4 och reflektionen av rutnät 8 svar A med två blå rutor och en grön ruta.

Les også  Mattegåta: Visa vilket mattegeni du är genom att hitta det saknade talet!

Här är lösningen i bilder:

©Teodora

Petter Nyström
Skrevet av : Petter Nyström
Petter Nyström har vært nettredaktør i mange år og er en mester i alle nettkoder. Han gir deg sine oppdagelser, sine favoritter og til og med små informasjonsbiter. Så hold øynene åpne og følg ham!