Início » Tests » Skillnadsspel: Du har 13 sekunder på dig att bevisa din observationsförmåga. Klarar du av uppgiften?

Skillnadsspel: Du har 13 sekunder på dig att bevisa din observationsförmåga. Klarar du av uppgiften?

Lös följande visuella gåta och bevisa att du är en bra observatör.

En bra observatör sticker ut från mängden genom sin förmåga att snabbt upptäcka avvikelser och förändringar . Om du är en sådan måste du kunna klara den visuella utmaning som vi ger dig nedan.

Visuellt test: ”Kan du hitta alla skillnader mellan dessa bilder på mindre än 13 sekunder?

Följande två bilder är nästan identiska. Det finns bara 3 skillnader mellan dem . Du har 13 sekunder på dig att titta noga på bilderna och försöka hitta dessa 3 dolda detaljer.

© Lunagroup

De är lätta att upptäcka för de bästa som vet hur man håller fokus, var man ska titta och hur man analyserar bilden snabbt. Tror du att du kan lösa detta pussel snabbt? Bevisa det!

De rätta svaren

När tiden var ute, hur många skillnader lyckades du hitta mellan dessa bilder av en stork som bär en baby? Om du upptäckte alla 3 fel mellan de två bilderna , grattis! Detta bevisar att du är en bra observatör med hög IQ. Om du bara hittade en eller två skillnader har du misslyckats med dagens test. Lyckligtvis för dig kan alla förbättra sina färdigheter. Så fundera på att arbeta med din tankeförmåga och synskärpa.

Les også  Personlighetstest: Är du en lagspelare eller en ensamvarg?

Lösningen

Här är de 3 skillnader som döljer sig i bilden:

© Lunagroup

Bjud in dina vänner för att testa deras observationsförmåga med denna roliga visuella utmaning . Du kan också hitta andra grupptester på vår webbplats.

Rebecca Fransson
Skrevet av : Rebecca Fransson