Início » Tests » Visuellt pussel: kan du hitta den del av kuben som har tagits bort? Du har 20 sekunder på dig.

Visuellt pussel: kan du hitta den del av kuben som har tagits bort? Du har 20 sekunder på dig.

Testa ditt logiska sinne genom att försöka hitta den saknade delen av kuben.

Varför inte prova denna nya visuella utmaning för att testa din intellektuella kapacitet? Det är ett utmärkt sätt att träna hjärnan på ett roligt sätt. Faktum är att det kommer att stimulera din grå hjärna samtidigt som du får möjlighet att distrahera dig själv och lätta på trycket mellan två uppgifter. Allt du behöver göra är att slutföra kuben inom tidsgränsen. Men var försiktig! Vi varnar dig. Detta visuella pussel är långt ifrån lätt. Du måste göra ditt bästa för att lyckas.

Kubspelet: vilka är reglerna?

I bilden som visas kan du se en kub med en saknad del. Vad du måste göra är att komplettera den för att skapa en perfekt, regelbunden polyhedron. För att göra detta lägger du helt enkelt till en av de 6 minikuber som visas i bilden.

Les også  Visuellt pussel: Kan du hitta den saknade biten i kuben?
© Lunagroup

 

Med det sagt kan du inte välja en slumpmässigt eller plocka upp en utan att tänka efter. Det finns bara en bit som passar perfekt ihop med den stora kuben. Den stora kuben har svarta och vita ränder som bildar ett väldefinierat geometriskt mönster på var och en av dess kvadratiska ytor. Det är denna detalj som komplicerar pusslet. Du måste hitta den del som överensstämmer med dessa figurer.

För att göra utmaningen ännu svårare har vi infört en tidsbegränsning. Du måste hitta rätt minikub inom 20 sekunder. Om du inte hittar rätt minikub inom den tiden anser vi att du har misslyckats.

Några tips för att hjälpa dig att lyckas

Innan du börjar nedräkningen råder vi dig att koncentrera dig. Det behöver du för att kunna analysera bilden och hitta dess logik. Du måste förstå att det är en kub med symmetriska former och linjer. Endast färgen på ränderna och bakgrunden skiljer varje fyrkantig yta åt. Titta noga på detaljerna och försök att matcha färgerna. Det kommer att göra det lättare för dig att hitta svaret.

Les også  Kan du hitta de 6 subtila skillnaderna mellan dessa två bilder på mindre än 30 sekunder?

Har du hittat rätt svar? Ta reda på det nedan

Har du antagit utmaningen och hittat den saknade pusselbiten? Jag gratulerar dig. Du har utan tvekan utmärkta visuella och logiska analysfärdigheter. Å andra sidan, om du fick ont om tid och misslyckades, oroa dig inte. Rätt svar är biten längst upp till höger.

© Lunagroup

 

 

Dalia Wallin
Skrevet av : Dalia Wallin