Início » Tests » Optisk illusion: Kan du hitta siffrorna som är gömda i bilden? Du har bara 7 sekunder på dig!

Optisk illusion: Kan du hitta siffrorna som är gömda i bilden? Du har bara 7 sekunder på dig!

Testa och förbättra dina intellektuella färdigheter genom att lösa visuella pussel och IQ-tester.

Alla älskar utmaningar. Pussel, gåtor och visuella tester är det perfekta sättet att testa dina färdigheter. Dessa spel stimulerar inte bara nyfikenhet, utan även intelligens och kognitiva förmågor. De är ett underhållande sätt att testa hjärnans intellektuella kapacitet. Vissa pussel är mer komplicerade än andra, och detta är ett av dem. Det är upp till dig!

Hur gör man detta visuella test?

Det visuella test vi ska föreslå idag har formen av en svartvit bild. Den måste lösas på bara 7 sekunder. Dessutom är det mycket mer komplicerat än vanliga pussel och optiska illusioner. Det gäller att känna igen de siffror som döljs under en representation av kvadrater och svartvita linjer. Beroende på spelarens skicklighetsnivå kan det antingen vara en barnlek eller ett riktigt pussel.

Les også  Logiktest: Två ansikten visas i denna bild. Kan du hitta dem?

I testet uppmanas Internetanvändare att titta på en hypnotisk bild som döljer en visuell gåta. Bilden innehåller tre siffror som måste identifieras. Den tid som krävs för att tänka ökar testets svårighetsgrad och därmed pressen. För att delta i detta visuella test måste du koncentrera dig så mycket du kan. För att hitta lösningen är tricket att fokusera på de förvrängda brickorna. Läs vidare för att se lösningen.

© Lunagroup

 

Lösningen: vilken figur ser vi?

Genom att analysera kakelplattornas deformationer måste du följa vågorna. Du måste också observera alla former som dina ögon kan uppfatta och koppla dem till de saknade plattorna. När du har följt dessa steg kommer du att ha hittat lösningen. Men det är sant att det inte var lätt med dessa plattor som verkar röra sig och hypnotisera ögonen. Nyckeln till framgång låg i formerna, storlekarna och färgnyanserna. De tre berömda siffrorna är 8, 5 och 3.

Les også  Upptäck din musiksmak genom att välja ett instrument!

Lyckades du hitta rätt svar? I så fall är du mycket intelligent. Om du inte har gjort det, motionerar du förmodligen för lite.

© Lunagroup

 

Men vad är en viral utmaning?

Det är en serie aktiviteter som är utformade för att stimulera hjärnan. Barn, ungdomar och vuxna kan ha kul med dem. De kan handla om matematik, gåtor, relationer mellan objekt, logiska pussel och mycket mer. Logiska pussel skiljer sig från gåtor genom att de stimulerar resonemang och intuition. Utmaningar, som det visuella testet i fråga, är helt enkelt mentala övningar.

Dalia Wallin
Skrevet av : Dalia Wallin