Início » Tests » Skillnadsspel: Hitta 3 skillnader i dessa två bilder som ser likadana ut på 60 sekunder!

Skillnadsspel: Hitta 3 skillnader i dessa två bilder som ser likadana ut på 60 sekunder!

Kan du klara testet på under 60 sekunder och hitta de subtila skillnaderna mellan de två bilderna?

I denna mycket enkla visuella utmaning är din uppgift att hitta tre skillnader mellan dessa två bilder. Vid första anblicken ser de identiska ut. De två bilderna är dock olika på grund av tre subtila skillnader. Den här bilden visar ett barn som arbetar i en trädgård. Kan du hitta de detaljer som har lagts till i en av bilderna för att skapa skillnaderna? Så öppna ögonen och gör dig redo för detta roliga och stimulerande experiment!

Ett skarpt visuellt test

I detta test konfronteras du med två bilder sida vid sida. Ditt mål är att jämföra de två bilderna noggrant för att identifiera de tre skillnaderna. Tänk på att dessa skillnader kan vara minimala eller till och med mycket väl dolda i bilden. Detta test är ett spel som sätter din visuella förmåga på prov. Din uppmärksamhet, men också din förmåga att urskilja detaljer, är också avgörande.

Les også  Personlighetstest: Det du ser först i den här bilden kan beskriva vissa drag hos din personlighet
© Lunagroup

 

Jak zjistíte rozdíly?

Abyste maximalizovali své šance na úspěch, přinášíme vám několik tipů, jak hledat. Věnujte čas pečlivému pozorování jednotlivých částí snímku. Prohlédněte si předměty, rostliny, barvy, tvary, textury a vše ostatní, co by se mohlo na obou snímcích lišit. Chcete-li si všimnout rozdílů, porovnejte oba snímky vedle sebe. Změn si můžete všimnout při přímém pohledu z jedné strany na druhou.

Řešení

Gratulujeme, pokud se vám podařilo najít tři rozdíly mezi oběma obrázky!

Zde jsou změny, které jste měli na obrázcích identifikovat. Ještě jednou vám gratulujeme k vítězství a vašim dovednostem!

© Lunagroup

Skillnadsspel: Hitta 3 skillnader i dessa två bilder som ser likadana ut på 60 sekunder!

I denna mycket enkla visuella utmaning är din uppgift att hitta tre skillnader mellan dessa två bilder . Vid första anblicken ser de identiska ut. De två bilderna är dock olika på grund av tre subtila skillnader. Den här bilden visar ett barn som arbetar i en trädgård. Kan du hitta de detaljer som har lagts till i en av bilderna för att skapa skillnaderna? Så öppna ögonen och gör dig redo för detta roliga och stimulerande experiment !

Ett skarpt visuellt test

I detta testkonfronteras du med två bilder sida vid sida. Ditt mål är att jämföra de två bilderna noggrant för att identifiera de tre skillnaderna. Tänk på att dessa skillnader kan vara minimala eller till och med mycket väl dolda i bilden. Detta test är ett spel som sätter din visuella förmåga på prov. Din uppmärksamhet, men också din förmåga att urskilja detaljer, är också avgörande. caption id=”attachment_7775″ align=”aligncenter” width=”1280″]© Lunagroup[/caption]

Les også  Visuellt pussel: Kan du hitta den saknade biten i kuben?

Hur hittar du skillnaderna?

För att maximera dina chanser att lyckas får du här några tips på hur du ska gå tillväga. Ta dig tid att noggrant observera varje del av bilden. Titta på föremål, växter, färger, former, texturer och allt annat som kan skilja sig mellan de två bilderna. För att upptäcka skillnader, jämför de två bilderna sida vid sida. Du kan märka förändringar genom att titta direkt från den ena sidan till den andra.

Lösning

Grattis om du har lyckats hitta de tre skillnaderna mellan de två bilderna! Här är de förändringar som du var tvungen att identifiera i bilden . Grattis igen till din seger och dina färdigheter!

© Lunagroup

Rebecca Fransson
Skrevet av : Rebecca Fransson