Início » Tests » Visuell gåta: Testa din syn genom att hitta de gömda föremålen i bilden!

Visuell gåta: Testa din syn genom att hitta de gömda föremålen i bilden!

Du måste hitta 3 gömda föremål i bilden på under 30 sekunder!

Dagens test är väldigt roligt och ett bra sätt att träna dina visuella färdigheter. I detta roliga visuella test kommer din observationsförmåga att sättas på prov. Bilden framför dig är en visuell skattkammare. Den är fylld med en mängd olika föremål i alla färger. Din uppgift är att hitta tre specifika föremål från denna samling av objekt: spindelnätet, piraten och dödskallen.

Ett roligt test för alla

Detta visuella spel är en intressant utmaning där du befinner dig i ett fängslande universum. Du kan utnyttja detta roliga spel för att koppla av och ta lite tid för dig själv. Testet är mycket enkelt och vem som helst kan spela det. Är du redo? Det är dags att börja leta efter de tre specifika föremålen: spindelnätet, piraten och dödskallen. Var och en av dessa karaktärer smälter skickligt in i den övergripande bilden, vilket gör uppdraget mycket stimulerande.

Les også  Visuell gåta: Hjälp läraren att hitta rätt eluttag på under 30 sekunder.
© Lunagroup

 

Hur hittar du de tre inkräktarna på den här bilden?

Här är några ledtrådar som hjälper dig att hitta de 3 objekten. För att hitta spindelnätet, lägg märke till de geometriska formerna och de rena linjerna. När det gäller piraten ska du vara särskilt uppmärksam på detaljerna i hans kostym. Slutligen, för att hitta skallen, var uppmärksam på de mönster och former som påminner om ben. Varje upptäckt är en seger, eftersom den visar din observationsförmåga och uthållighet.

Lösning

Grattis om du har lyckats hitta alla 3 föremålen. Här är platsen för varje föremål för dem som inte klarade testet.

© Lunagroup
Dalia Wallin
Skrevet av : Dalia Wallin