Início » Tests » Visuellt test: Du har 30 sekunder på dig att räkna ut vilket glas som fylls först.

Visuellt test: Du har 30 sekunder på dig att räkna ut vilket glas som fylls först.

Är din logik ostoppbar? För att ta reda på det, ta reda på vilket glas som kommer att fyllas först under den tilldelade tiden.

I detta logiktest är ditt mål att ta reda på vilket glas som kommer att fyllas först av kranen. Det finns 7 glas på ett bord med en kran ovanför dem. Din uppgift är att räkna ut vilket glas som fylls först när du vrider på kranen. Detta roliga test är ett spännande tidsfördriv för både vuxna och barn.

Hur hittar du den vinnande slangen?

För att klara detta test måste du använda din logik för att identifiera den snabbaste kretsen från alla alternativ. Föreställ dig att vatten rinner och att de olika rören fylls. Vissa rör är anslutna till varandra och bildar komplexa kretsar. Andra rör kan också vara fristående och andra kan vara blockerade eller sakna utgång. Din uppgift är inte att ta reda på vilken krets som fungerar, utan vilken som gör att vattnet kan flöda så snabbt som möjligt. Använd ditt resonemang för att hitta rätt svar.

Les også  Visuellt test: Hitta värdet på varje papegoja på mindre än 60 sekunder!
© Lunagroup

 

Vilken krets är den rätta?

Med hjälp av logik och sunt förnuft kan du enkelt klara detta test. Titta noga på glasens placering och de möjliga vattenvägarna. Håll utkik efter fällor, potentiella avvikelser och fria kretsar. Glöm inte att detta test är tidsbestämt, så du har bara 30 sekunder på dig att slutföra spelet.

Lösningen

Glas nummer 5 till höger kommer att fyllas först. Har du kommit till samma slutsats? Om ja, grattis! Fortsätt att utveckla din tankeförmåga och din förmåga att lösa pussel som detta.

© Lunagroup
Dalia Wallin
Skrevet av : Dalia Wallin