Início » Tester » Pussel: Du har 30 sekunder på dig att hitta den saknade pusselbiten.

Pussel: Du har 30 sekunder på dig att hitta den saknade pusselbiten.

Detta pussel är perfekt för att stimulera dina kognitiva förmågor samtidigt som det hjälper dig att bekämpa ångest och stress.

Dagens utmaning kan hjälpa dig om du har svårt att koncentrera dig. Den är speciellt utformad med rätt svårighetsgrad för att förbättra ditt minne och din intellektuella kapacitet. Det är ett pusselspel som ska lösas på under 30 sekunder. Detta pussel är ett utmärkt sätt att fördriva tiden samtidigt som du stimulerar dina förmågor. Det kräver inga matematiska färdigheter, men det ställer krav på din observationsförmåga. Du kan försöka lösa detta test med din familj, vänner eller kollegor för att se vem som lyckas hitta lösningen först.

Presentation av pusslet

Detta pussel tvingar dig att närma dig ett problem från olika vinklar för att hitta lösningen. Detta mångfacetterade tillvägagångssätt gör det perfekt för att hjälpa dig inom många områden i livet. Det tvingar din hjärna att träna sig själv på ett annat sätt, vilket hjälper dig att hålla din hjärna i form och frisk.

Les også  Testa din observationsförmåga i detta spel med ekorrar som gömmer sig i träden.

Dagens pussel presenterar dig med ett pussel som saknar en bit för att göra det komplett. Ditt mål är att hitta den saknade biten på under 30 sekunder. Du kan välja mellan de 8 pusselbitarna längst ner för att slutföra bilden.

© Lunagroup

 

Här är ett litet tips: ta en ordentlig titt på spelbilden innan du gör ditt val. Den visar en bild av en pirat på en ö med sitt skepp i öppet hav. Du kan se att det finns massor av detaljer på ön, t.ex. kokospalmer, en kaktus, en sköldpadda, ett papper osv.

Lägg all din koncentration på att hitta svaret och bli klar inom tidsgränsen. För att lösa detta pussel måste du vara uppmärksam på detaljer och titta noga på varje element.

Les også  Hitta värdet på varje objekt och lös den slutliga ekvationen!

Svaret på pusslet

Har du lyckats hitta den saknade delen av bilden på under 30 sekunder? Då kan jag bara gratulera! Du har ett skarpt sinne och en intellektuell förmåga över genomsnittet.

Om du inte har det, kan du hitta rätt svar i bilden i det här pusselspelet. Bli inte avskräckt, du kan alltid försöka lösa andra enklare frågesporter för att öva. Denna typ av utmaning är ett bra sätt att stimulera ditt sinne och ha kul på samma gång. Här är lösningen i bilder:

© Lunagroup

 

Tveka inte att prova andra pussel för att förbättra din problemlösningsförmåga och kreativa förmåga. Glöm inte att det finns olika tester tillgängliga på vår webbplats: IQ-test, visuellt test, logiskt test etc. Dessa är det bästa sättet att förbättra ditt minne och din intellektuella kapacitet.

Dalia Wallin
Skrevet av : Dalia Wallin