Início » Tests » IQ-test: I detta matchningstest måste du ta bort 4 matchningar för att få 5 rutor!

IQ-test: I detta matchningstest måste du ta bort 4 matchningar för att få 5 rutor!

Detta IQ-test är ett bra sätt att visa din intelligens. Gör testet på 15 sekunder.

I detta IQ-test erbjuder vi dig en rolig och stimulerande intellektuell utmaning för alla. Detta test kan verka enkelt vid första anblicken, men underskatta det inte, eftersom det kräver noggrann eftertanke och en god dos uppfinningsrikedom . The Match Game är ett klassiskt IQ-test, känt för att vara svårt och krävande. Det är ett test av dina intellektuella förmågor, särskilt din logik, ditt resonemang och din förmåga att lösa komplexa problem .

En utmaning för att pressa dina förmågor till det yttersta

Denna matchutmaning är ett IQ-test som kommer att sätta dina intellektuella förmågor på prov. Bilden nedan visar ett arrangemang av kvadrater, som var och en består av flera tändstickor. Ditt mål är att ta bort fyra tändstickor så att bara fem kvadrater återstår

Les også  Personlighetstest: Er sovställning som par kan säga en hel del om er personlighet!
© Lunagroup

Hur löser man denna utmaning?

För att lösa detta match-test måste du använda din uppfinningsrikedom och logik. Här är några tips som hjälper dig att hitta rätt lösning. Du måste titta noga på hur tändstickorna är arrangerade och hitta en smart lösning för att ta bort de fyra tändstickorna och lämna fem rutor orörda. Ta dig tid att undersöka varje ruta och tändstickorna i den. Identifiera de mönster och motiv som kan leda dig till lösningen. Begränsa dig inte till traditionella tillvägagångssätt. Var öppen för idén att hitta innovativa och oväntade lösningar för att ta bort tändstickorna.

Lösning

Lösningen på att behålla fem kvadrater och samtidigt ta bort fyra tändstickor är att ta bort de tändstickor som bildar hörnen på varje kvadrat .

Les også  IQ-test: Kan du gissa det saknade talet i denna matematiska gåta på 20 sekunder?

Vi ger dig svaret på detta test i bilder för att hjälpa dig att förstå.

© Lunagroup

 

 

Rebecca Fransson
Skrevet av : Rebecca Fransson