Início » Tests » Du har 60 sekunder på dig att hitta de 12 skillnaderna i dessa två bilder!

Du har 60 sekunder på dig att hitta de 12 skillnaderna i dessa två bilder!

Är du snabb nog att hitta de 12 skillnaderna i den här bilden?

Gillar du visuella tester? Idag vill vi presentera en klassiker i genren: skillnadsspel. Principen är enkel: du måste hitta skillnaderna mellan två bilder. I det här spelet föreställer bilderna elever som kopplar av på skolgården. Ditt uppdrag är att hitta de 12 skillnaderna som döljer sig mellan dessa två scener. Du har bara 60 sekunder på dig att klara testet.

Hur klarar du testet på 60 sekunder?

Oroa dig inte, trots att det finns 12 skillnader att hitta är spelet inte särskilt svårt. För att lyckas måste du använda dina visuella färdigheter. Observation kommer att vara din bästa allierade, eftersom du måste vara mycket uppmärksam på detaljer. Du måste också använda din omdömesförmåga för att urskilja subtila förändringar mellan de två bilderna. Din uppmärksamhet på detaljer kommer att vara avgörande för att upptäcka små variationer.

Les også  Personlighetstest: Det du ser först i den här bilden kan beskriva vissa drag hos din personlighet
© Lunagroup

 

Tiden spelar också en viktig roll i det här spelet. Du måste vara snabb, eftersom testet är tidsbestämt och du bara har 60 sekunder på dig att genomföra det.

Hur hittar du de 12 skillnaderna?

För att hitta skillnaderna mellan de två bilderna måste du använda ett metodiskt tillvägagångssätt. Börja med att observera de två scenerna noggrant. Koncentrera dig på alla visuella element, oavsett om det är former, färger eller föremålens placering. Jämför de två bilderna snabbt för att upptäcka eventuella förändringar. Var uppmärksam på små detaljer, saknade föremål eller subtila förändringar. Var tålmodig, ihärdig och använd ditt örnöga för att lyckas med denna utmaning.

Lösning

Har du hittat alla 12 skillnaderna på den utsatta tiden? Grattis, då! Du har ett skarpt öga. Om inte, här är lösningen i bilder.

Les også  Visuellt test: Du är ett geni om du kan se hjärtat i bilden på 5 sekunder.

 

© Lunagroup
Rebecca Fransson
Skrevet av : Rebecca Fransson