Início » Tests » Visuellt test: Hitta värdet på varje papegoja på mindre än 60 sekunder!

Visuellt test: Hitta värdet på varje papegoja på mindre än 60 sekunder!

Klarar du detta matematiska test? Ta reda på det genom att testa dig själv.

Har du några minuter över? Varför inte öva dina färdigheter genom att spela denna enkla utmaning? Detta test är en gåta som kommer att sätta dina matematiska färdigheter på prov. Ditt uppdrag är att bestämma värdet på varje papegoja i de olika raderna. Denna utmaning är ett tillfälle att förbättra din logik och snabbhet. Testet är tidsbestämt. Du har bara 60 sekunder på dig att hitta den slutgiltiga lösningen. Detta test är också ett roligt sätt att träna dina matematiska färdigheter.

Hur hittar du värdet på varje papegoja?

I detta matematiska pusselprov representerar varje papegoja ett specifikt värde. Din uppgift är att avkoda dessa värden genom att noggrant observera operationerna och de olika länkarna mellan dem. Varje papegoja är associerad med ett nummer. För att hitta värdet på varje papegoja måste du använda logik och sunt förnuft. Var uppmärksam på detaljerna och undersök varje operation noggrant för att upptäcka sambanden mellan papegojorna och talen.

Les også  Tre skillnader har smugit sig in i dessa bilder. Du måste hitta dem på mindre än 60 sekunder!
© Lunagroup

Använda matematiska resonemang

Ditt mål är att hitta den slutliga lösningen på denna operation med hjälp av de värden på papegojorna som tidigare hittats. Tillämpa de grundläggande operationerna enligt papegojornas värden och lös ekvationen. Betona grundläggande matematiska operationer som addition, subtraktion, multiplikation och division. Respektera även reglerna för operationernas prioritet (PEMDAS – Parentes, Exponentiering, Multiplikation och Division, Addition och Subtraktion).

Lösning

Om du har hittat 12 är det här rätt svar.

14 + 14 + 14 = 42

14 + 6 = 20

6 + 6 = 12.

© Lunagroup
Dalia Wallin
Skrevet av : Dalia Wallin